Solbris Maritime nettbutikk

OM OSS

Det fins nok av nettbutikker! Og det fins nok at av fysiske butikker. Men vi tror det er plass til oss likevel.

Vi satser på å selge produkter som vi virkelig kan gå god for! Vi tenker kvalitet foran kvantitet. Vi vil være i stand till å svare deg på en faglig og god måte når du står fast! Vi skal finne en løsning på ditt problem! Eller oppfylle det du måtte ønske å oppgradere båten din med. Vil vil være med på å gjøre båtlivet ditt til en hyggelig og god opplevelse!

Det skal være en glede å ha båt! Det skal være så bekymringsløst som mulig! Det betyr at du skal slippe å gå flere ganger i butikken fordi vi som fagfolk ikke hjalp deg med å få alt du trengte med en gang. Og med det mener vi det du faktisk trenger! Ikke alt mulig kjekt å ha! Du skal selvsagt få handle det også! Men vår oppgave blir å sørge for at du får jobben gjort med riktig verktøy og utstyr for jobben!
Produktene vi sleger er prøvet ut av oss og veldig mye av det er i daglig bruk. Dette skal bli båtbutikken av båtfolk for båtfolk!

Velkommen til Solbris Maritime! Både utstyr og skolering!

VÅRE LEVERANDØRER:

Bergen Engros AS, Leif H. Strøm, Flak AS, De Ijssel Norge AS, Air Sponge Norge, Sleipner Motor AS, Skrujernet

Litt om båtskolen

Hos oss får du praktisk opplæring tilpasset ditt behov! Vi holder egenutviklede kurs innen praktisk navigering, praktisk bruk av radar, nattseilas og praksis i håndtering av båt.

Vi utfører også praksis til D5, D5L og fiskeskipper B3. Praksis for D5, D5L og fiskeskipper B3 gjøres i samarbeid med godkjent skole som står for den teoretiske undervisningen og det er godkjent instruktør ombord. Vi er agent for Norsk Maritim Kveldsskole som holder kurs over hele Norge!

Vi disponerer en flott Storebro Royal Cruiser 500 SS V10 fra 1992 med hele 1640 HK ombord. Det er to MAN V10 som sørger for fremdriften i vår 50 fot store båt. Vi har det absolutt siste av elektronsik navigasjon ombord fra Simrad med en Halo 24 radar som gir en fantastisk opplevelse når den viser hva den kan på nattseilas!
Her får du lære å håndtere stor båt! Du står til rors og får trene på det du mener du trenger!
Velkommen ombord!

Copyright © Med enerett